Η διατροφή του Απριλίου

Ο Απρίλιος πήρε το όνομά του από το λατινικό Aprillis (<aperire, που σημαίνει ανοίγω), καθώς εκείνη την εποχή ο καιρός ανοίγει και μπαίνει για τα καλά η Άνοιξη! Ποια είναι όμως τα φρέσκα του Απριλίου;

Φρούτα: φράουλα, μούσμουλα, λεμόνι

Λαχανικά: κρεμμύδι ξερό, κουκιά, μπιζέλια, αγκινάρες, σπαράγγια, φασολάκια

από Ψάρια, τα πιο φρέσκα να επιλέξετε είναι: αστακός, γαρίδα, γαύρος, γλώσσα, γόπα, καλαμάρι, καραβίδα, λούτσος, μαρίδα, μπακαλιάρος, μπαρμπούνια, παλαμίδα, ροφός, σαρδέλα, σαφρίδια, σκορπίνα, σουπιά, σφυρίδα, συναγρίδα

Δοκιμάστε από τις συνταγές μας: Ζελέ φρούτων με κομμάτια φρούτων, Σολομός με σπαράγγια στο φούρνο, Φασολάκια, και άλλα με φρέσκα εποχιακά προϊόντα.