ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ. κριθαράκι
- 6 κ.σ. γεμάτες ταχίνι
- αλάτι και πιπέρι
- λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 1,5 λίτρα νερό.
Ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι να βράσει για περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε νερό σε ένα βαθύ πιάτο, προσθέτουμε 2 κ.σ. από το ζεστό νερό της κατσαρόλας και το ταχίνι.
Καθώς είναι ζεστό, συμπληρώνουμε ζεστή σούπα και ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε τη σούπα από τη φωτιά και την αφήνουμε να μείνει για 10 λεπτά.
Κατόπιν, ανακατεύοντας, ρίχνουμε μέσα με κουτάλα το αραιωμένο ταχίνι και αλατίζουμε.