Τιραμισού λάιτ

ΥΛΙΚΑ
  • τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά
  • μασκαρπόνε
  • καστανή ζάχαρη
  • ένας διπλός εσπρέσο
  • 4 κ.σ. λικέρ Kahlua
  • 24 μπισκότα σαβουαγιάρ
  • 1,5 κ.γ. κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε 2 κ.σ. λικέρ στο διπλό εσπρεσάκι.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα τυριά. Προσθέτουμε ⅓ του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη και 2 κ.σ. Kahlua και ανακατεύουμε πολύ καλά για να φτιάξουμε την κρέμα
Κόβουμε στη μέση τα μπισκότα. Καλύπτουμε με τα μισά μπισκότα την επιφάνεια του ταψιού και περιχύνουμε το μισό σιρόπι εσπρέσο και το μισό τρίμμα σοκολάτας πάνω από τα μπισκότα. Προσθέτουμε την κρέμα και βάζουμε παρομοίως και τα υπόλοιπα μπισκότα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.