Vegan Burrito ολικής

ΥΛΙΚΑ
  • τορτίγιες ολικής άλεσης
  • μαύρα φασόλια σε κονσέρβα
  • κύμινο
  • πάπρικα
  • φρέσκο χυμό λάιμ
  • πράσινα κρεμμύδια
  • vegan τυρί
  • γουακαμόλε
  • μαρούλι
  • μαγειρεμένο καστανό ρύζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε τα μαύρα φασόλια. Σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε με την πάπρικα, το κύμινο, την καπνιστή σκόνη πάπρικας, το χυμό λάιμ, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Βάζουμε μια τορτίγια σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε λίγο ρύζι στο κέντρο της τορτίγιας. Ακολουθεί το μαρούλι, το vegan τυρί και το γουακαμόλε.
Διπλώνουμε τα πλαϊνά της τορτίγιας και τυλίγουμε το μπουρίτο. Στη συνέχεια, το κόβουμε στη μέση με ένα κοφτερό μαχαίρι.