Κοτόπουλο φρικασέ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κοτόπουλο σε κομμάτια
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια (με τα φύλλα τους)
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κιλό αντίδια
  • 1 μαρούλι
  • ½ ματσάκι άνηθος
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το ελαιόλαδο και το κοτόπουλο στην κατσαρόλα.
Τσιγαρίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Μετά από 5 περίπου λεπτά αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά.
Πλένουμε καλά και κόβουμε τον άνηθο, τα αντίδια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα μας και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε άλλα 10 λεπτά έτσι ώστε να ψηθούν και οι πρασινάδες μας.
Βάζουμε και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα μας, σβήνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε.