Light και εύκολο burger

ΥΛΙΚΑ
  • (~90γρ.)κιμά κοτόπουλο
  • ½ φλ. Ρόκα
  • 1κ. σούπας ασπράδι αυγού
  • 1κτ.γ μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
  • ½ σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
  • Αλατοπίπερο
  • 1 μαρουλόφυλλο
  • 1 μικρό ψωμάκι για burger

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ και βάλε το ταψί στη μεσαία θέση.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί τον κιμά το ασπράδι αυγού, το μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι και πιπέρι μέχρι να συνδυαστούν καλά.
Πλάστε 1 μπιφτέκι και τοποθετήστε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήσε για 20 λεπτά περίπου.