Κοτόπουλο με φασολάκια

ΥΛΙΚΑ
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια
  • 2 μικρά κρεμμύδια τριμμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • 4 κ.σ πελτέ ντομάτας
  • ½ κ.γ κανέλα
  • 1 κιλό φασολάκια, καθαρισμένα
  • ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Όταν ζεσταθεί, σοτάρουμε μέσα τα κομμάτια κοτόπουλο για 3-4 λεπτά γυρνώντας τα μία φορά.

Βάζουμε στην κατσαρόλα τα τριμμένα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοταρίσμα για 1-2 λεπτά ακόμα.

Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον πελτέ και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία. Στην συνέχεια ρίχνουμε και την κανέλα.

Βάζουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 1 ώρα.

Προς το τέλος του μαγειρέματος ρίχνουμε το μαϊντάνο, αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.