Ψητές κοτομπουκιές

ΥΛΙΚΑ
  • 650 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 γρ. κάρι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τις φέτες κοτόπουλο σε ένα μπωλ μαζί με αλατοπίπερο, θυμάρι και σκόρδο, και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ημέρα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα.
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη φρυγανιά, την πάπρικα, το σκόρδο, το θυμάρι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το κοτόπουλο στο μπολ με το μίγμα της φρυγανιάς και το καλύπτουμε με το μίγμα
Απλώνουμε το κοτόπουλο σε ταψιά με λαδόκολλα, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρουμε τις κοτομπουκιές με πράσινη σαλάτα.