Κοτόπουλο με γλυκοπατάτες

ΥΛΙΚΑ
  • 4 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 4 γλυκοπατάτες
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σκόρδο σε σκόνη
  • κρεμμύδι σε σκόνη
  • πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε στικς.

Σε ένα πυρέξ με μια λαδόκολλα βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα στικς γλυκοπατάτας, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά,το λάδι, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατέυουμε καλά και βάζουμε το κοτόπουλο στο κέντρο και τριγύρω τις πατάτες.

Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στους 200°C, βάζουμε το πυρέξ και ψήνουμε για 30 λεπτά.

Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ