ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κλ. θυμάρι
- 1 κλ. ρίγανη
- 1 κλ. δεντρολίβανο
- 2 σκ. σκόρδο, λιωμένες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 πιπεριές πολύχρωμες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει καλά και δίνουμε χρώμα στα φιλέτα
Παράλληλα, παίρνουμε ένα μικρό ταψάκι και βάζουμε στον πάτο τα μυρωδικά και τα σκόρδα.
Όταν πάρει το κοτόπουλο χρώμα, το κόβουμε σε ίσα κομμάτια
Καρφώνουμε στα ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ τα κομμάτια κοτόπουλου με τις πιπεριές
Τοποθετούμε τα καλαμάκια στο ταψί πάνω από τα μυρωδικά
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Σερβίρουμε με σπιτικές πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει καλά και δίνουμε χρώμα στα φιλέτα
Παράλληλα, παίρνουμε ένα μικρό ταψάκι και βάζουμε στον πάτο τα μυρωδικά και τα σκόρδα.
Όταν πάρει το κοτόπουλο χρώμα, το κόβουμε σε ίσα κομμάτια
Καρφώνουμε στα ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ τα κομμάτια κοτόπουλου με τις πιπεριές
Τοποθετούμε τα καλαμάκια στο ταψί πάνω από τα μυρωδικά
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά.
Σερβίρουμε με σπιτικές πατάτες φούρνου και σαλάτα εποχής