ΥΛΙΚΑ
- 2 στήθη κοτόπουλου σε φέτες
- 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 1 κ.σ. αγνό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- μερικά φύλλα μαρουλιού
- μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι και ψήνουμε το κοτόπουλο για 5 λεπτά.
Βάζουμε πιπέρι και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.
Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σερβίρουμε τις τορτίγιες με φύλλα μαρουλιού, τα κομμάτια πιπεριάς και τα κομμάτια κοτόπουλου.
Βάζουμε πιπέρι και ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.
Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σερβίρουμε τις τορτίγιες με φύλλα μαρουλιού, τα κομμάτια πιπεριάς και τα κομμάτια κοτόπουλου.