ΥΛΙΚΑ
- 4 μεγάλα αυγά
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φ. τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών
- 4 φ. ψωμί ολικής άλεσης
- ½ φλιτζ σπανάκι
- 2 φ. γαλοπούλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με 1 κουταλιά της σούπας νερό και ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε αυγά και μαγειρέψτε τα για 2 έως 3 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ.
Τοποθετήστε τα πάνω σε 1 φέτα ψωμί και από πάνω προσθέστε τυρί, σπανάκι και γαλοπούλα. Κλείστε με την άλλη φέτα ψωμί και σερβίρετε.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε αυγά και μαγειρέψτε τα για 2 έως 3 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ.
Τοποθετήστε τα πάνω σε 1 φέτα ψωμί και από πάνω προσθέστε τυρί, σπανάκι και γαλοπούλα. Κλείστε με την άλλη φέτα ψωμί και σερβίρετε.