Σάντουιτς με scrambled eggs

ΥΛΙΚΑ
  • 4 μεγάλα αυγά
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φ. τυρί του τοστ χαμηλών λιπαρών
  • 4 φ. ψωμί ολικής άλεσης
  • ½ φλιτζ σπανάκι
  • 2 φ. γαλοπούλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με 1 κουταλιά της σούπας νερό και ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε αυγά και μαγειρέψτε τα για 2 έως 3 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ.
Τοποθετήστε τα πάνω σε 1 φέτα ψωμί και από πάνω προσθέστε τυρί, σπανάκι και γαλοπούλα. Κλείστε με την άλλη φέτα ψωμί και σερβίρετε.