ΥΛΙΚΑ
- 1 τορτίγια ολικής άλεσης (μεγάλο μέγεθος)
- 1 τόνο σε νερό
- ½ αγγούρι ψιλοκομμένο
- ½ καρότο ψιλοκομμένο
- Λίγα φυλλά ρόκα και μαρούλι
- 5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 κ. σούπας γιαούρτι 2%
- 2 κ. γλ μουστάρδα
- 1 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο ,
- Πιπέρι
- Πάπρικα γλυκιά
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίξτε μέσα τον τόνο, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το βαλσάμικο και τα μπαχαρικά.
Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε το περιεχόμενο του μπολ μέσα στην τορτίγια.
Προσθέστε από πάνω τα λαχανικά και τυλίξτε την.
Συνοδέψτε με σαλάτα εποχής.