Oatmeal σοκολάτα μπανάνα

ΥΛΙΚΑ

Για τα φασόλια

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 1200g μαύρα φασόλια βρασμένα
  • 3 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας πάπρικα
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας κύμινο

Για το γουακαμόλε

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 2 αβοκάντο

Για το σερβίρισμα

  • 8-12 τορτίγιες καλαμποκιού ή αλευριού
  • Καυτερή σάλτσα ντομάτας
  • γιαούρτι
  • Τριμμένο τυρί της προτίμησης σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και προσθέστε το σκόρδο. Τσιγαρίζετε λίγο το σκόρδο και προσθέτουμε τα φασόλια.

Ρίξτε το ξίδι, το μέλι και τα μπαχαρικά μαζί λίγο αλάτι. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας τα υλικά για 5-10 λεπτά.

Σε ένα μπλέντερ, ρίξτε όλα τα υλικά για το γουακαμόλε και πολτοποιήστε τα.

Ζεσταίνουμε τις τορτίγες.

Σερβίρουμε βάζοντας σε κάθε τορτίγια 1-2 κουταλιές της σούπας φασόλια, 1 μεγάλη κουταλιά γκουακαμόλε, 1 κουταλιά καυτή σάλτσα ντομάτας, 1 κουταλιά γιαούρτι και λίγο τριμμένο τυρί.