Porridge

ΥΛΙΚΑ
  • 50 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 350 ml. γάλα ή νερό (μπορείς να τα συνδυάσεις)
  • λίγο αλάτι
  • Φρέσκα φρούτα (φράουλες, μούρα, μπανάνα, ακτινίδιο)
  • Κανέλα

Υλικά για τη σως γιαουρτιού

  • Γιαούρτι 2%, λίγο γάλα και 2 κ.γ μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα/ νερό και τη βρώμη σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το αλάτι και ανακάτεψε συνέχεια για να μην κολλήσει μέχρι να δεις ότι χυλώνει.
Σέρβιρε το porridge με φρεσκοκομμένα φρούτα, κανέλα και σως γιαουρτιού για έξτρα γεύση.