Τοστ με αβοκάντο και αυγό

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1/4 αβοκάντο καθαρισμένο και λιωμένο
  • 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως, φρυγανισμένο
  • 1/2 φλ. ρόκα
  • Αρωματικό πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μέτρια ένταση, ζεστάνετε ένα μεγάλο αντκολλητικό τηγάνι το οποίο έχετε περάσει με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Μαγειρέψτε τα αυγό για 3 λεπτά.
Μοιράστε τον λιωμένο πουρέ και τη ρόκα στα 2 ψωμάκια.
Με τον ίδιο τρόπο μοιράστε και το αυγό.