Νουντλς με πιπερόριζα

ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. νουντλς
  • 3 κ.σ. ξίδι ρυζιού
  • 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα), ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • αλατοπίπερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μαγειρεύουμε τα νουντλς σε βραστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού βράσουν, τα σουρώνουμε.
Ανακατεύουμε το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το σκόρδο, το αλατοπίπερο, τα πράσινα κρεμμυδάκια και τον κόλιανδρο
Περιχύνουμε τα μαγειρεμένα νουντλς και τα ανακατεύουμε.