ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ σπαράγγια κομμένα
- 8 μέτρια πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
- 2 κονσέρβες σολομού
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα
- 1 κ.γ. αποξηραμένα φύλλα βασιλικού
- 1/4 κ.γ. πιπέρι
- 4 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°. Σε ένα ταψί, βάζουμε τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια, και το σολομό.
Ανακατεύουμε τα υλικά.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά.
Ανακατεύουμε τα υλικά.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά.