Ψάρι με λαχανικά στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ
  • Ψάρι της προτίμησης σας(μεγάλο σε μέγεθος) καθαρισμένο (λαυράκι, σολομός, τσιπούρα κ.α.)
  • Μπρόκολο-κουνουπίδι κομμένα σε φουντίτσες, Καρότο σε φέτες (Μπορείτε να εμπλουτίσετε με λαχανικά της επιλογής σας)
  • Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • Σκόρδο
  • Δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λαχανικά
Πλένουμε τα ψάρια
Κόβουμε δύο κομμάτια λαδόκολλα αρκετά μεγάλα που φτάνουν να τυλίξουν το φαγητό μας και τα τοποθετούμε σταυρωτά στο ταψί Βάζουμε μέσα τα λαχανικά, τις πατάτες και τα ψάρια
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά 
Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάνε παντού τα μπαχαρικά (και εσωτερικά στα ψάρια)
Τοποθετούμε τις πατάτες και τα λαχανικά απο κάτω και τα ψάρια από πάνω
Τυλίγουμε καλά με την λαδόκολλα όλο το φαγητό
Ψήνουμε για 1 ώρα στον αέρα στους 180°C
Ξεσκεπάζουμε το φαγητό (με προσοχή να μην χυθεί το ζουμάκι) και ψήνουμε άλλα 15-20 λεπτά
Σερβίρουμε