Σουπιές με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό σουπιές, καθαρισµένες
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1 κιλό σπανάκι, κομμένο
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • μισό ματσάκι άνηθο
  • μισό ματσάκι µάραθο
  • 1 λεμόνι σε χυμό
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Kόβουμε τις σουπιές σε μεγάλα κομμάτια, κρατώντας το μελάνι τους στην άκρη.
Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τις σουπιές και αφήνουμε να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το πράσο και τα κρεμμύδια.
Σοτάρουμε τα υλικά έως τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα.
Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν τα υλικά μέχρι να πιει το φαγητό όλα τα υγρά του.
Προς το τέλος, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τον άνηθο και το μάραθο.