Παντρεμένος Γαύρος

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό γαύρο
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Θυμάρι αποξηραμένο
  • Eλαιόλαδο & λεμόνι για το σερβρίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τον γαύρο και τοποθετούμε τα φιλετάκια γαύρου σε ταψί  πάνω σε μία λαδόκολλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο και λαδολέμονο και στην συνέχεια τα «σκεπάζουμε» με τα υπόλοιπα φιλετάκια  γαυρού. Τα αφήνουμε να ψηθούν  καλά στους 180o. Τα σερβίρουμε με θυμάρι και λίγο ελαιόλαδο.