Σαρδέλες στο μπάρμπεκιου

ΥΛΙΚΑ
  • 10 καθαρισμένες σαρδέλες
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. καπνιστή γλυκιά πάπρικα
  • ½ λεμόνι σε φετούλες
  • δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα μυρωδικά και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και ανακατέψτε.
Βάζουμε τη μαρινάδα σε ένα ταψί, προσθέτουμε τις σαρδέλες και ανακατεύουμε πολύ καλά. Καλύοπτουμε και αφήνουμε για μερικές ώρες.
Ζεσταίνουμε το μπάρμπεκιου. Ψήνουμε τις σαρδέλες για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε, περιχύνουμε με λάδι, και στύβουμε τις φέτες λεμονιού.