Σολομός με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
  • 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
  • χυμό, από 1 λάιμ
  • 1 κιλό σολομό, φιλέτο με δέρμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC στον αέρα.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε τέσσερα κομμάτια και χωρίζουμε τα φύλλα του.

Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα ακανόνιστα κομμάτια.

Βάζουμε όλα τα λαχανικά στο καυτό τηγάνι χωρίς ελαιόλαδο για να καπνιστούν για 1-2 λεπτά.

Βάζουμε τον σολομό στο ταψί πάνω από τα λαχανικά με το δέρμα από την κάτω πλευρά και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ