ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό τομάτες
- 1 μέτριο αγγούρι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πιπεριά πράσινη
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ ξηρό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.σ. βασιλικό
- 2 φέτες ψωμί σε ψίχουλα
- 2 κ.σ ξύδι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε όλα τα τα λαχανικά μας σε μικρά κυβάκια.
Τα βάζουμε σε ένα δοχείο, προσθέτουμε τα ψίχουλα του ψωμιού, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, ελαιόλαδο, και ξύδι. Τα αναμειγνύουμε πολύ καλά για να βγάλουν το ζωμό τους.
Ψύχουμε το μίγμα στο ψυγείο για 3 ώρες, καλυμμένο με μία μεμβράνη.
Βάζουμε το μίγμα στο μούλτι μέχρι να έχουμε έναν πουρέ.
Σερβίρουμε ιδανικά σε γυάλινο ποτήρι.
Τα βάζουμε σε ένα δοχείο, προσθέτουμε τα ψίχουλα του ψωμιού, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, ελαιόλαδο, και ξύδι. Τα αναμειγνύουμε πολύ καλά για να βγάλουν το ζωμό τους.
Ψύχουμε το μίγμα στο ψυγείο για 3 ώρες, καλυμμένο με μία μεμβράνη.
Βάζουμε το μίγμα στο μούλτι μέχρι να έχουμε έναν πουρέ.
Σερβίρουμε ιδανικά σε γυάλινο ποτήρι.