Κοτόπουλο κλέφτικο

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μέτριο κοτόπουλο
  • 2 πιπεριές
  • 2 τομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 2 λεμόνια σε χυμό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 5 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, και ρίγανη στο κοτόπουλο, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το σκόρδο, ελαιόλαδο και αναμειγνύουμε.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τις πιπεριές, τις τομάτες, τις φέτες κρεμμυδιού, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα λαχανικών, τυλίγουμε με λαδόκολλα και την κλείνουμε. Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και τα τοποθετούμε σε ταψί.
Ψήνουμε για 2 ώρες.