Σαλάτα του Καίσαρα με κοτόπουλο light

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. στήθος κοτόπουλο
  • 2 μαρούλια iceberg
  • 100 γρ. καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. θυμάρι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣ ΚΑΙΣΑΡΑ

  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 λεμόνι σε χυμό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μούλτι το σκόρδο, το λεμόνι, το πιπέρι, το λάδι και τη μουστάρδα. Κρατάμε λίγο από το μίγμα για να μαρινάρουμε αργότερα το κοτόπουλο πριν το ψήσιμο.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά της σως στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια στο μέγεθος που επιθυμούμε, και απλώνουμε σε αυτά λίγο από το αρχικό μίγμα dressing που κρατήσαμε.
Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα ψήνουμε και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Κόβουμε το μαρούλι iceberg και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπωλ μαζί με τα κομμάτια κοτόπουλου, το καλαμπόκι, τη ρίγανη και το θυμάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ