ΥΛΙΚΑ
- Για την Βινεγκρέτ θα χρειαστείτε:
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ακατέργαστο
- 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα απαλή
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Για την Σαλάτα θα χρειαστείτε:
- 170 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 μεσαίο κολοκυθάκι, κομμένο κατά μήκος
- 1 κίτρινη κολοκύθα, κομμένη κατά μήκος
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βινεγκρέτ:
Ανακάτεψε τα 6 πρώτα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ και άφησέ το στην άκρη.Για τη σαλάτα:
Ψεκάστε τα μανιτάρια, κολοκύθι, κολοκύθα, το κρεμμύδι και την πιπεριά με ελαιόλαδο.Βάλε τα λαχανικά στη σχάρα και ψήσε 4 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Αφαιρέστε τα λαχανικά από τη σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν.
Κόψτε τα λαχανικά.
Ρίξτε από πάνω τη βινεγκρέτ και ανακάτεψε.