Ταραμοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. ταραμάς λευκός
  • 100 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
  • 300ml ελαιόλαδο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κρεμμύδι ξερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και μετά το στύβουμε καλά.
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο multi και στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά.
Συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
Προσθέτουμε ψωμί και συνεχίζουμε το χτύπημα, έπειτα σιγά –σιγά το ελαιόλαδο και στο τέλος το χυμό λεμονιού. μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.