ΥΛΙΚΑ
- 1 φλ. κομμένο μαρούλι
- 2 βρασμένα αυγά
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό σε κομμάτια
- φιλέτα αντζούγιες
- 1 φλ. βραστές πατάτες σε κομμάτια
- 60 γρ. βρασμένα φασολάκια
- 80 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
- κάππαρη
- 5-6 μαύρες ελιές
- κρεμμύδι
- πιπεριές κόκκινες
- χυμός από 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας.
Σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο, βάζουμς το ντρέσινγκ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο, βάζουμς το ντρέσινγκ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.