Σαλάτα Νισουάζ

ΥΛΙΚΑ
  • 1 φλ. κομμένο μαρούλι
  • 2 βρασμένα αυγά
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό σε κομμάτια
  • φιλέτα αντζούγιες
  • 1 φλ. βραστές πατάτες σε κομμάτια
  • 60 γρ. βρασμένα φασολάκια
  • 80 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • κάππαρη
  • 5-6 μαύρες ελιές
  • κρεμμύδι
  • πιπεριές κόκκινες
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας.
Σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο, βάζουμς το ντρέσινγκ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.