Σαλάτα με αχλάδι και ρόδι

ΥΛΙΚΑ
  • 3 φλ. σπανάκι baby
  • 1 ώριμο αχλάδι
  • 3 κουτ.σούπας ρόδι
  • 2 κουτ. σούπας αποξηραμένα σταφίδες
  • 3 κουτ. σούπας καβουρδισμένα καρύδια
  • 60γρ. ανθότυρο

Για τη βινεγκρέτ:

  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ κούπας ξύδι από λευκό κρασί
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα από το σπανάκι, ψιλοκόβουμε το αχλάδι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και περιχύνουμε.