ΥΛΙΚΑ
- 3 φλ. σπανάκι baby
- 1 ώριμο αχλάδι
- 3 κουτ.σούπας ρόδι
- 2 κουτ. σούπας αποξηραμένα σταφίδες
- 3 κουτ. σούπας καβουρδισμένα καρύδια
- 60γρ. ανθότυρο
Για τη βινεγκρέτ:
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ κούπας ξύδι από λευκό κρασί
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού μέλι
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα από το σπανάκι, ψιλοκόβουμε το αχλάδι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, χτυπάμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και περιχύνουμε.