ΥΛΙΚΑ
- 2 στρογγυλά πεπόνια βάρους 1 κ. το καθένα
- 1 κουτί έτοιμο ζελέ κεράσι light
- 1 κουτί έτοιμο ζελέ φράουλα light
- 200 γρ. κεράσια φρέσκα/ 200γρ. νεκταρίνια σε κυβάκια/ 200 γρ. σταφύλια (όποιο άλλο φρούτο επιθυμείτε σε κυβάκια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε κατά μήκος τα πεπόνια, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα μισά.
Κόβουμε μια λεπτή φέτα από τη φλούδα κάθε μισού, ώστε να στέκεται σε μια οριζόντια επιφάνεια.
Βγάζουμε του σπόρους και τη σάρκα, αφήνοντας μια λεπτή στρώση πάχους 1 1/2 εκ.
Ξεσποριάζουμε τα κεράσια με το ειδικό εργαλείο και κόβουμε τη σάρκα του πεπονιού σε κυβάκια.
Ετοιμάζουμε ξεχωριστά το κάθε ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνουμε στα δύο μισά τα κεράσια και γεμίζουμε τις κοιλότητες με το ζελέ πεπόνι.
Στα άλλα δύο μισά ρίχνουμε τα κομματάκια του πεπονιού και γεμίζουμε με το ζελέ κεράσι.
Βάζουμε στο ψυγείο για 5 -6 ώρες.
Σερβίρουμε κόβοντας σε φέτες.