Σάντουιτς καπρεζε

ΥΛΙΚΑ
  • 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
  • 2 μπάλες μοτσαρέλα χαμηλών λιπαρών σε λεπτές φέτες
  • 2 μικρές ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 1/2 αβοκάντο σε λεπτές φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετήστε τις 2 φέτες ψωμί, από πάνω τοποθετήστε τις φέτες τις μοτσαρέλας και της ντομάτας και κλείστε με άλλες δύο φέτες ψωμί.

Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα το ψωμί και να λιώσει το τυρί.  

Σηκώστε τις πάνω φέτες του ψωμιού και προσθέστε το βασιλικό και το αβοκάντο πάνω από τις ντομάτες και ξανακλείστε.

Σερβίρετε με λίγη ρόκα.