Ομελέτα με αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ
  • 8 αυγά
  • 60 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 80 γρ. τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 1 ώριμο αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. μανιτάρια λευκά, σε λεπτές φέτες
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Ρίχνουμε αλατοπίπερο και τη ρίγανη και σκορπίζουμε ομοιόμορφα το αβοκάντο και το τριμμένο τυρί.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο πιπέρι και το γάλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Ψήνουμε για περίπου 2-3 λεπτά. Γυρίζουμε την ομελέτα και την ψήνουμε για άλλα 2 λεπτά.
Σερβίρουμε.