Ομελέτα φούρνου με κολοκύθια

ΥΛΙΚΑ
  • 8 αυγά
  • 1 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • 2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 3 κολοκυθάκια τριμμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 150 γρ. φέτα θρυμματισμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και μαγειρεύουμε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να πήξει λίγο η ομελέτα και να ροδίσει από την κάτω πλευρά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ. Αν το τηγάνι μας δεν είναι κατάλληλο για φούρνο, μεταφέρουμε προσεκτικά το μίγμα σε ένα σκεύος κατάλληλο για φούρνο.
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τη φέτα και σερβίρουμε.