ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
- 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 50 γρ. μέλι
- 1 τεμ. πορτοκάλι, το ξύσμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και τα ρίχνουμε στην ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε με μια κουτάλα ώστε να λιώσει η σοκολάτα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Όταν είναι έτοιμο γεμίζουμε ατομικά μπολ.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει