Κρέμα γιαουρτιού με σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
  • 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
  • 50 γρ. μέλι
  • 1 τεμ. πορτοκάλι, το ξύσμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και τα ρίχνουμε στην ψιλοκομμένη κουβερτούρα.

Ανακατεύουμε με μια κουτάλα ώστε να λιώσει η σοκολάτα.

Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Όταν είναι έτοιμο γεμίζουμε ατομικά μπολ.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει