Φρουτοπαγωτό (gluten-free/sugar-free)

ΥΛΙΚΑ
  • 2 μπανάνες
  • Κόκκινα φρούτα κατεψυγμένα* της επιλογής σας (φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα κλπ)
*αν είναι φρέσκα μπορείτε να τα καταψύξετε εσείς

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε τις μπανάνες σε κομμάτια και παγώστε τα για τουλάχιστον 12 ώρες. Προσθέστε τα κατεψυγμένα κομμάτια μπανάνας σε ένα μίξερ μαζί με τα κατεψυγμένα κόκκινα φρούτα. Όσο περισσότερα κόκκινα φρούτα προσθέτετε, τόσο περισσότερο θα γίνεται το μίγμα σας σαν sorbet. Χρησιμοποιώντας λιγότερα κόκκινα φρούτα και περισσότερη μπανάνα θα το κάνετε πιο κρεμώδες. Τα χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να γίνει ωραίο και κρεμώδες, όπως το παγωτό. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι η γρανίτα σας φτιάχτηκε μόνο με φρούτα!