Ρολάκια με κανέλα και ταχίνι

ΥΛΙΚΑ
  • 180 ml ζεστό νερό
  • 1 ½ κούπα αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 κτ.γ μαγιά ξερή
  • 2 κτ.γ Καστανή ζάχαρη
  • 1/4 κτ.γ αλάτι
  • 1 κ.σ λάδι

Υλικά για τη γέμιση:

  • 150 γραμμ. ταχίνι
  • 80 γραμμ. ζάχαρη
  • 1/2 κτ.γ κανέλα
  • λίγο λάδι για πασπάλισμα
  • ζάχαρη και αλεύρι για να ανοίξεις το φύλλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνω όλα τα στέρεα υλικά μου σε ένα μπολ και ανακατεύω. Στη συνέχεια ρίχνω το λάδι και το νερό και ζυμώνω. Αφήνω το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 1-2 ώρες.
Έπειτα χωρίζω το ζυμάρι σε 6 μικρά μπαλάκια.
Ρίχνω στον πάγκο λίγο αλεύρι και ζάχαρη για να τα ανοίξω. Ανοίγω το ένα και ρίχνω τη γέμιση μου να πάει παντού.
Πασπαλίζω με λίγο λάδι και κανέλα και τυλίγω σε σχήμα σαλιγκαράκι.
Τα βάζω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά να πάρουν ένα σκούρο χρυσαφί χρώμα.