Μοσχάρι με λαχανικά στη γάστρα

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό μοσχάρι άπαχο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 καρότα
  • 3 μέτρια κολοκυθάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 πιπεριές χρωματιστές
  • 1 φλιτζ. ζωμός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρέας σε κύβους μέτριου μεγέθους και τα τοποθετούμε στη γάστρα.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα ρίχνουμε στη γάστρα
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε να πάνε παντού
Προσθέτουμε το ζωμό.
Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 1½
Ανοίγουμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλη ½ ώρα
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό