ΥΛΙΚΑ
- 1πακέτο μακαρόνια ολικής (σπαγγέτι, πένες ή φιογκάκια)
- 2 τομάτες
- 1 μελιτζάνα
- 2 κουταλιές της σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι (της αρεσκείας σας)
- 50γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κύβο λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 15’ περίπου (δείτε την αναγραφόμενη διάρκεια στη συσκευασία). Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε την ψιλοκομμένη τομάτα, την ελιά, τη μελιτζάνα κομμένη σε κύβους και τον κύβο λαχανικών. Τσιγαρίζετε μέχρι να μαλακώσει η μελιτζάνα. Στη συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε τους κύβους φέτας ανακατεύοντας ελαφρά. Ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα σας και σερβίρετε.