Μεσογειακή μακαρονάδα

ΥΛΙΚΑ
  • 1πακέτο μακαρόνια ολικής (σπαγγέτι, πένες ή φιογκάκια)
  • 2 τομάτες
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελιές χωρίς κουκούτσι (της αρεσκείας σας)
  • 50γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κύβο λαχανικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 15’ περίπου (δείτε την αναγραφόμενη διάρκεια στη συσκευασία). Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε την ψιλοκομμένη τομάτα, την ελιά, τη μελιτζάνα κομμένη σε κύβους και τον κύβο λαχανικών. Τσιγαρίζετε μέχρι να μαλακώσει η μελιτζάνα. Στη συνέχεια αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε τους κύβους φέτας ανακατεύοντας ελαφρά. Ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα σας και σερβίρετε.