Κρέμα μπανάνας (gluten-free/sugar-free)

ΥΛΙΚΑ
  • 3 αυγά
  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 1 κουτί γάλα καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε τα αυγά στο μπλέντερ. Προσθέστε τις μπανάνες και το γάλα καρύδας κι ανακατέψτε.

Ζεστάνετε το υγρό μίγμα σε bain marie (είτε σε κατσαρόλα, είτε στο φούρνο) για 45 λεπτά.

Στη συνέχεια αφήνετε λίγο να κρυώσει, το μοιράζετε σε μπολάκια και το βάζετε στο ψυγείο.

Μπορείτε να γαρνίρετε με μέλι, ξηρούς καρπούς, κανέλα και οτιδήποτε άλλο θέλετε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ