Σάντουιτς με τονοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
  • 1 μικρό τόνο σε νερό κονσέρβα
  • 1κτ.γ λιωμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 κ.σ γιαούρτι 2%
  • 1κτ.γ. ελιές καλαμών κομμένες σε φέτες
  • 1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε φέτες
  • 1 κτ.γ φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κτ.γ φρέσκο βασιλικό
  • 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
  • Λίγες φέτες πιπεριές τουρσί
  • 1 φύλλο μαρουλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθέτησε τον τόνο σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το γιαούρτι, τις ελιές, το χυμό λεμονιού και το φρέσκο βασιλικό.
Ανακάτεψε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα συστατικά.
Σε έναν πάγκο τοποθέτησε τις 2 φέτες ψωμιού.
Μοίρασε από πάνω το μαρούλι.
Μοίρασε από πάνω το μείγμα με τον τόνο.
Έπειτα πρόσθεσε τις ψημένες πιπεριές, τις πιπεριές τουρσί και το άλλο ψωμάκι.