Μπιφτέκια με κολοκυθάκια και φέτα

ΥΛΙΚΑ
  • 2 κολοκυθάκια τριμμένα
  • 1κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4κ. γλυκού πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1κ. σούπας λάδι
  • 1κ. σούπας bakingpowder
  • 2κ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1φλ. φέτα θρυμματισμένη χαμηλή σε λιπαρά π
  • 3/4φλ. τρίμμα ψωμιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Θρυμματίζετε τα κολοκυθάκια σε ένα τρίφτη και ύστερα μεένα τούλι απομακρύνεται τα υγρά τους.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κολοκυθάκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το λάδι, την bakingpowder, τον άνηθο, τα αυγά, τη φέτα και το τρίμμα ψωμιού.
Πλάστε 16 μπιφτέκια, τοποθέτησέ τα στο ταψί και ψήσε για 20 – 30 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ