ΥΛΙΚΑ
- 500 ml γάλα αμυγδάλου
- 1/2 φλ. ρύζι γλασέ
- 1 βανίλια
- 1 κ.σ. κορνφλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το ρύζι καλά και το μισοβράζουμε με 1 φλιτζάνι νερό.
Όταν πιει το περισσότερο νερό προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Το αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το κορνφλάουρ, αφού πρώτα το έχουμε διαλύσει σε 2 κ.σ. νερό.
Ανακατεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Τέλος προσθέτουμε από πάνω κανέλα.
Όταν πιει το περισσότερο νερό προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Το αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το κορνφλάουρ, αφού πρώτα το έχουμε διαλύσει σε 2 κ.σ. νερό.
Ανακατεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Τέλος προσθέτουμε από πάνω κανέλα.