ΥΛΙΚΑ
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
- 1 κ.γ ρίγανη (φρέσκια ή αποξηραμένη)
- 200 γραμ. ντοματίνια
- 100 γραμ. ψητές κόκκινες πιπεριέςκομμένες σε φέτες
- 300 γραμ. πατάτες
- 25 γραμ. μαύρης ελιάς, σε φέτες
- 1 ματσάκι φύλλα βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και περιμένουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και την ρίγανη και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές και τασιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε καλά, ανακατεύουμε με το άλλο μείγμα και σερβίρουμε το πιατό μας πασπαλισμένο με ελιές και βασιλικό.