Μοσχάρι λεμονάτο

ΥΛΙΚΑ
  • ½ κιλό μοσχαράκι (ποντίκι)
  • 2 λεμόνια
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • Ελαιόλαδο
  • 4-5 μέτριες πατάτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεματίζουμε για λίγο το μοσχαράκι και μετά το σοτάρουμε με κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι

Μετά προσθέτουμε το χύμο λεμονιών, τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε την χύτρα και αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά.

Ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στην συνέχεια είναι έτοιμο για σερβίρισμα.