ΥΛΙΚΑ
- Για τη σαλάτα
- 1 μικρό λάχανο λευκό ψιλοκομμένο
- 2 καρότα τριμμένα
- 2 κ.σ εστραγκόν ξερό, τριμμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένα
- 1 φινόκιο, καθαρισμένο λεπτοκομμένο ή τριμμένο
- Για το ντρέσινγκ
- 4 κ.σ χυμός λεμονιού
- 4 κ.σ χυμός πορτοκαλιού
- 4 κ.σ χυμός λάιμ
- Ξύσμα από ½ λεμόνι
- Ξύσμα από ½ πορτοκάλι
- 80 mlελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ ενώ σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την λαχανοσαλάτα. Βάζουμε την λαχανοσαλάτα σε μία πιατέλα. Προσθέτουμε το ντρέσινγκ από πάνω, ανακατεύουμε και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.