Υλικά
- 4 παντζάρια μέτρια
- 2 ξερά κρεμμύδια
- λίγες σταγόνες ξίδι μπαλσάμικο
- λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
- 250 γραμμ. μαυρομάτικα φασόλια
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τη σος
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 2 κ.σ γιαούρτι 2%
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα παντζάρια και τα μαυρομάτικα φασόλια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Τοποθετούμε στο ψυγείο.