Κους κους με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
  • 1 σακουλάκι κους κους
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 ποτήρι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ζωμό από κότα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο, το κολοκυθάκι και το μαϊντανό μέχρι να μαλακώσουν. 

Προσθέτουμε το κους κους.

Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό, μέχρι να καλυφτεί η επιφάνεια του κους κους, και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τραβήξει το ζουμί του.