ΥΛΙΚΑ
- 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
- 3/4 φλιτζ σιρόπι σφενδάμνου
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- 3 φλιτζ βρώμη
- 1 φλιτζ νιφάδες καρύδας χωρίς ζάχαρη
- 3/4 φλιτζ ωμοί ηλιόσποροι
- 3/4 φλιτζ κολοκύθας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Σε μεγάλο μπολ αναμείξτε το λάδι, το σιρόπι σφενδάμου, τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέστε τη βρώμη, τη καρύδα, τον ηλιόσπορο και τους σπόρους κολοκύθας και ανακατέψτε.
Απλώστε το μείγμα σε ταψί με λαδοκόλλα.
Ψήστε την για 45 έως 55 λεπτά, ανακατεύοντας για 15 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν να σερβίρετε.
Σε μεγάλο μπολ αναμείξτε το λάδι, το σιρόπι σφενδάμου, τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέστε τη βρώμη, τη καρύδα, τον ηλιόσπορο και τους σπόρους κολοκύθας και ανακατέψτε.
Απλώστε το μείγμα σε ταψί με λαδοκόλλα.
Ψήστε την για 45 έως 55 λεπτά, ανακατεύοντας για 15 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν να σερβίρετε.