Νηστίσιμα κουλουράκια με ταχίνι και κακάο

ΥΛΙΚΑ
  • 60 γρ. μαργαρίνη
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 550 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. ταχίνι κακάο
  • 100 γρ. σουσάμι
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με το λάδι και την άχνη για 3 λεπτά.

 Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.

Όταν ομογενοποιηθεί η ζύμη την αφαιρούμε από το μίξερ και πλάθουμε κουλουράκια.

Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν ότι σχήμα θέλουν αρκεί να είναι παρόμοιου μεγέθους και πάχους όλα, για να ψηθούν ομοιόμορφα.

Τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ